Nyhed: nu 4 personers autocamper til udlejning

Efterspørgslen har været overvældende og vi har derfor allerede indkøbt endnu en autocamper til udlejning som snart kan bookes– denne gang en køjevogn med plads til op til 4 personer.

Bilen er udstyret med 2 køjer i bagenden og har en elektrisk hæve/sænkeseng midt i. Køjerne er 213 cm lange og 84/90 cm brede, og dermed kan også de højere campister komme til at ligge godt. Man kan jo sagtens tage 2 afsted i denne camper – den er ikke forbeholdt børnefamilier.

På trods af sine mål: 7 meters længde, 233 cm bredde og totalvægt på 3500 kg (kan køres på almindeligt kørekort) er autocamperen meget rummelig og indeholder udover sengepladserne også stor siddegruppe, vinkelkøkken og toilet med bad.

              

Vi har udstyret camperen med al køkkenudstyr, campingmøbler, tv og internet i Danmark, navigations-anlæg og markise, så det eneste man skal medbringe er dyner, puder, sengetøj og lagner – og andre personlige sager.

Når man lejer hos GoAutoCamping følger der også turforslag med, hvis man har behov for lidt støtte eller inspiration. Ellers er vi altid til rådighed med ideer og tips, så vi sender vores lejere godt afsted.

Se også vores præsentationsvideo af autocamperen:

 

Af Lone Bressendorff,GoAutoCamping, 15-03-2021

 

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.